Головна Новини Здоров'я наше тіло Медики розповіли, як швидко розпізнати гастрит
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики розповіли, як швидко розпізнати гастрит

Медики розповіли, як швидко розпізнати гастрит

18 грудня 2020, 19:42
Поділіться публікацією:

Захворювання шлунка — одне з найбільш неприємних захворювань. Травлення впливає на організм людини в цілому. При хворобі людина не може нормально харчуватися, у нього хворобливі напади після їжі. До того ж доводиться сидіти на постійній дієті у запобігання шлункових кольок. Гастрит — це запалення шлунка, і важливо знати кілька швидких ознак. Як його розпізнати. 

Медики розповіли, як швидко розпізнати гастрит

ФОТО: З відкритих джерел

Медики розрізняють гострий гастрит і хронічний гастрит.

Кожен з них може привести до кровотечі і великої виразки. Основні причини гастриту:

Гострий гастрит може бути викликаний інфекціями, токсичними пошкодженнями, надлишком ацетилсаліцилової кислоти, харчовою алергією, нирковою недостатністю або печінковою недостатністю, шоком і стресом. Хронічний гастрит часто є результатом зловживання алкоголем, тривалого застосування ацетилсаліцилової кислоти або нестероїдних протизапальних препаратів і застосування при захворюваннях суглобів і болю різного походження. Ранні симптоми гастриту:

— відчуття ситості або болю в животі

— нудота блювота

— печія

Будь-який з цих симптомів — привід звернутися до лікаря.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на перший погляд, може здатися, що гастрит — нешкідлива недуга, але, якщо його не лікувати і не стежити за своїм способом життя, він призведе до серйозних проблем зі здоров'ям. Що може загострити захворювання? Недостатнє вживання води Контролюйте свій водний баланс, щоб організм не був зневоднений. Річ у тому, що вода допомагає нормалізувати рівень кислотності в шлунку, тим самим полегшуючи симптоми запалення. Але не потрібно пити воду через силу, встановіть для себе норму — 1 або 1,5 л води в день і намагайтеся її дотримуватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини