Головна Новини Здоров'я наше тіло Медики розповіли, кому не можна їсти персики
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики розповіли, кому не можна їсти персики

Персик смачний і корисний, але не всім його можна їсти

21 липня 2021, 20:45
Поділіться публікацією:

Дієтологи розповіли, кому не варто їсти персики та як вони можуть зашкодити вашому здоров'ю. Фахівці також розповіли про те, скільки їх треба з'їдати, щоб ваш організм не постраждав.

Медики розповіли, кому не можна їсти персики

Кому не треба їсти персики (фото з відкритих джерел)

Отож, лікарі не радять вживати соковитий, ароматний фрукт, якщо у вас шлунково-кишкові захворювання, наприклад, виразка або гастрит, отруєння, якщо у вас алергія. Людям, у яких діагностували цукровий діабет,  панкреатит, ожиріння, потрібно його вживати тільки певну кількість.

Нутриціологи кажуть, що персик — фрукт водянистий, волокнистий з низьким глікемічним індексом. Він підходить для тих, хто скидає зайву вагу і для діабетиків, але треба звертати увагу на його кількість у вашому раціоні.

Якщо зловживати персиком, то у вашій крові може піднятися рівень цукру. Але якщо ви будете їсти цей фрукт після основного прийому їжі, наприклад, як десерт, то, кажуть лікарі, все буде добре, адже важливо, що ваш раціон був збалансований.

Медики розповідають, що здорова людина має з'їдати по два персики за добу. Але важливо звертати також увагу на продукти, що опинилися у вашому раціоні. Соковитий фрукт містить фруктозу, тому, якщо ви їсте персики — не їжте більше солодощів.

У складі цього ароматного фрукта — 80% води та чимало клітковини. Персик багатий вітамінами групи В, С, РР, А, К, Н, Е, бета-каротином, різними макро- і мікроелементами, які корисні для вашого організму.

Нагадаємо, що лікарі розповіли, чого не можна їсти чоловікам після 40 років. Чоловікам після 40 років варто більше дбати про своє здоров'я та особливу увагу потрібно приділяти раціону, оскільки з віком наш метаболізм сповільнюється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини