Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікарі розповіли, що не можна їсти чоловікам після 40 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі розповіли, що не можна їсти чоловікам після 40 років

Експерти розповіли, які продукти необхідно обмежити або повністю виключити з раціону чоловікам після 40 років

1 червня 2021, 10:50 comments1030
Поділіться публікацією:

Чоловікам після 40 років варто більше дбати про своє здоров'я та особливу увагу потрібно приділяти раціону, оскільки з віком наш метаболізм сповільнюється. Дослідники розповіли, які продукти краще обмежити.

Лікарі розповіли, що не можна їсти чоловікам після 40 років

Які продукти не можна їсти чоловікам після 40 років / Фото: pixabay.com

Штучні підсолоджувачі

Вчені кажуть, що цукор у великій кількості негативно відбивається на здоров'ї людини, але штучні підсолоджувачі можуть бути ще небезпечніше. Наприклад, аспартам, сукралоза або стевіозид можуть спровокувати набір ваги, цукровий діабет та інші захворювання. Краще перейти на кленовий сироп або мед.

Газована вода

У складі солодких газованих напоїв дуже багато цукру, підсилювачів смаку, барвників та інших добавок, які "б'ють" по організму. Вчені в ході дослідження з'ясували, що газована вода містить речовини, які посилюють ризик розвитку онкології.

Харчові барвники

В солодощі та випічку часто додають харчові барвники, але в їх складі можуть бути небезпечні канцерогени, які небезпечні для нашого організму. Експерти радять переходити на харчові барвники, які виходять, наприклад, з бурякового соку або соку зелені.

Алкоголь

Скоротити вживання алкогольних напоїв потрібно після 30 років. Ліміт становить не більше двох порцій на день.

М'ясо

Обмежте в раціоні оброблене м'ясо, яке містить безліч нітратів і консервантів, які порушують травлення. Також не можна захоплюватися м'ясом, приготованим на вугіллі. Через високу температуру в ньому утворюються шкідливі речовини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на думку американських докторів, для того, щоб тримати тіло в тонусі, а також зберігати чоловіче здоров'я, потрібно якомога частіше вживати в їжу деякі продукти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини