Головна Новини Здоров'я наше тіло Магнітні бурі у березні: як вберегти здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Магнітні бурі у березні: як вберегти здоров'я

Нерідко магнітні бурі можуть перешкодити реалізації важливих планів

20 березня 2021, 10:29
Поділіться публікацією:

До Землі йдуть триденні геомагнітні бурі, які можуть впливати на метеозалежних людей, передає видання Green Post.

Магнітні бурі у березні: як вберегти здоров'я

Магнітні бурі у березні: як уберегти здоров'я - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що триденна сонячна активність буде спостерігається з п'ятниці, 19 березня, і до неділі, 21 березня, включно. В кінці березня очікується більш потужний сплеск — з 28 по 30 березня. Ця буря досягне рівня G1 і матиме більший вплив на стан метеозалежних людей.

Магнітні бурі — це процеси, які відбуваються поза сонячною оболонки, тому побачити їх неозброєним поглядом зовсім неможливо. Однак вони мають можливість впливати на самопочуття людини, режим сну, працездатність, а також настрій.

Повідомляється, що нерідко магнітні бурі можуть перешкодити реалізації важливих планів. Однак існує кілька рекомендацій, з урахуванням яких, можна легше впоратися з впливом магнітної бурі на здоров'я.

За даними джерела, в ці дні варто якомога більше проводити часу на свіжому повітрі, підвищувати активність прогулянками. Також рекомендується провітрювати спальню перед відходом до сну.

Ще одним способом, який допоможе впоратися з магнітними бурями, є вживання в їжу продуктів, які багаті магнієм. Наприклад, пшеничних висівок, вівсяної каші або морської капусти. Вони сприяють зміцненню імунітету та поліпшенню самопочуття.

У ці дні рекомендується носити з собою таблетки, які допоможуть впоратися з головним болем, оскільки він є найяскравішим виявом магнітних бур. 

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що медики назвали ознаки нестачі вітамінів в організмі, а також, як із ним впоратися. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини