Головна Новини Здоров'я наше тіло Магнітні бурі накриють Землю наприкінці вересня: що відомо та як вберегтися
commentss НОВИНИ Всі новини

Магнітні бурі накриють Землю наприкінці вересня: що відомо та як вберегтися

Фахівці розповіли про три великі удари

24 вересня 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

Кінець першого місяця осені принесе кілька магнітних аномалій, через які метеозалежні мешканці нашої держави можуть відчути погіршення власного здоров’я. Таких ударів магнітних аномалій передбачається кілька, одна з них буде найвищого рівня, повідомляють в Лабораторії Сонця.

Магнітні бурі накриють Землю наприкінці вересня: що відомо та як вберегтися

Магнітні бурі у вересні (фото з відкритих джерел)

Перша магнітна стихія накриє нашу планету вже в цю неділю,26 вересня. Тому багато землян будуть скаржитись на погане здоров’я. Потужність аномалії буде становити 4 бали.

 Наступного вівторка, 28 вересня наша планета знову буде в полоні магнітних стихій. Ця буря буде сильніша, фахівці роблять прогноз про її потужність до 5 балів.

Важливо, що при цьому проблеми зі здоров'ям можуть відчути навіть жителі, які на нього не нарікають. Так само магнітні аномалії  можуть завдавати збоїв в роботі електричних мереж та іншої техніки.

 Фахівці передбачають симптоматику, яка характерна для таких потужних магнітних аномалій. Це – нез’ясовані головні болі та мігрені, багато хто відчуває порушення в режимі нічного сну, а вдень – нез’ясовану сонливість. В пацієнтів, які мають хронічні недуги, може підніматись чи понижуватись тиск, фіксуватись збої в роботі серця. Також характерні для багатьох різні прояви, як підвищена емоційність, агресія або апатія. Навіть молоді люди відчувають незрозумілу втому, неможливість сконцентруватись, що заважає під час офісної роботи.

В дні, які помічені в календарику лаконічним написом:магнітні бурі, потрібно захистити свій організм та настрій від непередбачуваних наслідків цих аномалій. Для цього, зменшити своє розумове навантаження чи фізичну працю. Також варто не з’ясовувати якісь дріб’язкові  відносини, не вступати в суперечки, не провокувати стреси. Найкраще передбачити тривалі прогулянки на свіжому повітрі, а в офісі чи домівці частіше відкривати вікна для провітрювання. Так планувати свій день та власну завантаженість, щоб гарно висипатись, не менше 7 годин на добу. Адже повноцінний сон – хороша запорука продуктивної праці і гарного настрою, не дивлячись на вересневі магнітні аномалії.

А ще вживати здорову їжу без жирного та смаженого. Пити смачні компоти, духмяні чаї з лікарських трав. Хороший заряд бадьорості – контрастний душ, улюблені фізичні вправи, ввечері можна побалувати себе ванною з ефірною олією.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформувало про те, що магнітні бурі у вересні, коли очікувати і як уберегтися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини