Головна Новини Здоров'я наше тіло Люди з якою групою крові найгірше переносять щеплення
commentss НОВИНИ Всі новини

Люди з якою групою крові найгірше переносять щеплення

Лікар-кардіолог, доктор медичних наук Володимир Підхомутніков розповів, люди з якою групою крові погано переносять щеплення

11 січня 2022, 09:30
Поділіться публікацією:

Група крові — унікальний показник, за яким можна багато дізнатися про людину та її біологічні особливості. Лікар-кардіолог Володимир Подхомутников зазначив, носії якоїсь групи крові гірше за інших переносять щеплення.

Люди з якою групою крові найгірше переносять щеплення

Хто найгірше переносить щеплення (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначив, що найчутливіші до вакцинації люди із першою групою крові. У них досить часто після щеплення підвищується температура, з'являється слабкість, млявість і ломота у тілі. І щоб мінімізувати ці симптоми, необхідно вживати більше води.

А от носії другої групи, за словами лікаря, добре переносять поствакциальний період. Але у них "слабкий" травний тракт, тому пероральна вакцинація може спричинити певну негативну реакцію.

Люди з третьою групою крові  можуть зіткнутися з наслідками щеплення. Це може бути пов'язано з тим, що в нервовій системі починає вироблятися безліч В-антигенів.

У носіїв четвертої групи крові негативні реакції після вакцинації також фіксуються досить рідко.

Нагадаємо, що деменція — набуте недоумство, яке виникає на тлі старіння організму та супутніх йому змін. Але вчені визначили, що ризик розвитку захворювання може бути пов'язаний із групою крові. Свої результати вони опублікували в журналі American Academy of Neurology. 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікарі з Німеччини розповіли, як використовують лікування кров'ю пацієнта та який ефект від аутогемотерапії.

Читайте також, що японські вчені розробила універсальну штучну кров. Зразки не викликають алергічної реакції, тому її можна переливати пацієнтові з будь-яким типом крові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини