Головна Новини Здоров'я наше тіло Лікарі заявили, що новорічні ялинки можуть захищати від Сovid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі заявили, що новорічні ялинки можуть захищати від Сovid-19

Традиційний атрибут новорічного свята може також поліпшувати захист людського організму від зараження коронавірусом

23 листопада 2020, 18:24 comments1060
Поділіться публікацією:

Виявляється, що головний атрибут новорічних свят подарує не тільки красу і затишок, але ще і принесе користь. Лікарі заявили про те, що ялинка може захистити наш організм від коронавирусної інфекції.

Лікарі заявили, що новорічні ялинки можуть захищати від Сovid-19

Новорічні ялинки можуть захищати від Сovid-19. Фото: unsplash

Так, лікар-терапевт Людмила Лапа поділилася, що хвойні дерева допомагають при профілактиці захворювання коронавірусом і лікуванні від інфекції. Вони ефективно знезаражують повітря, а їх потужний запах володіє особливою молекулярною структурою. Дана особливість дозволяє хвойному дереву магнітом притягувати до себе вірусні частинки, які є в повітрі.

"Всі віруси, що знаходяться в приміщенні, сідають на ці молекули, вони групуються і опускаються на підлогу", — пояснює Людмила.

Крім цього, ефірні субстанції хвойних дерев позитивно впливають на нашу нервову систему і роботу мозку, коли наші рецептори вловлюють їх аромат. Завдяки цьому вони також можуть захищати від коронавірусу, оскільки відсутність стресу — один з найефективніших способів скоріше видужати. Тому експерт підсумувала, що новорічна ялинка потрібна нам в цьому році не тільки для свята, але ще і для міцного здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому експерти не радять літнім людям і молоді зустрічати Новий рік за одним столом. Вони зробили несподівану заяву: літнім людям та молоді небажано сидіти за одним столом в новорічну ніч. Такими думками поділилася Лариса Алексєєва, терапевт, лікар загальної практики, коли розмовляла з журналістами видання Nation News.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини