Головна Новини Здоров'я наше тіло Лікарі розповіли, яка олія швидко знижує тиск
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі розповіли, яка олія швидко знижує тиск

Артеріальний тиск - важливий показник здоров'я

24 грудня 2020, 21:05 comments1206
Поділіться публікацією:

Лікарі з'ясували, що людям, які страждають від гіпертонії (підвищеним тиском) варто вживати гарбузову олію, вона має цілу низку корисних властивостей, зокрема призводить показники тиску в норму.

Лікарі розповіли, яка олія швидко знижує тиск

як знизити тиск (фото з відкритих джерел)

Фахівці відзначили, що користь гарбузової олії полягає в її унікальному складі. У ній багато вітамінів, цінних мікроелементів, ефірних олій, органічних кислот і потужних антиоксидантів, які покращують роботу всього організму, в тому числі й серцево-судинної системи. Гарбузова олія очищає стінки судин від "поганого" холестерину, і в цілому підтримує роботу серця. Для попередження високого артеріального тиску, лікарі рекомендують приймати олію по 1 столовій ложці через 2 години після вечері кожен день протягом місяця.

Крім цього, гарбузова олія зміцнює імунну систему, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, а також корисно діє на органи зору.

При цьому, фахівці попереджають, що цей продукт не слід вживати жінкам в положенні, людям, схильним до алергічних реакцій, а також тим, у кого діагностована жовчнокам'яна хвороба.

Але, слід пам'ятати, що, якщо тиск підвищується регулярно, варто звернутися до лікаря, а не займатися самолікуванням.

Нагадаємо, лікарі рекомендують для профілактики гіпертонії, щоранку займатися фізичними вправами, хоча б по пів години в день.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що німецький лікар Роберт Швінгер розповів, чим загрожує здоров'ю знижений артеріальний тиск (гіпотонія). Також лікар перерахував кілька симптомів цього стану, при яких слід звернутися за консультацією до фахівця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини