Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікар перерахував симптоми небезпечного для життя низького тиску
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар перерахував симптоми небезпечного для життя низького тиску

Основний симптом гіпотонії - запаморочення

30 липня 2020, 09:40 comments1028
Поділіться публікацією:

Німецький лікар Роберт Швінгера з клініки Вайдена спростував думку про те, що низький артеріальний тиск, або гіпотонія, захищає кровоносні судини і органи. Про це повідомляє видання UfacityNews.

Лікар перерахував симптоми небезпечного для життя низького тиску

Запаморочення є одним з основних ознак гіпотонії. Також до симптомів відносяться: порушення зорового сприйняття, дзвін у вухах, головний біль, невпевнена хода, сильне серцебиття. При виявленні цих захворювань слід звернутися до лікаря.

Зниження тиску спостерігається при алкогольній інтоксикації, курінні, зневодненні, тепловому ударі, ендокринних порушеннях, серцево-судинних захворюваннях, нейрогенних порушеннях (наприклад, при діабеті). Також гіпотонією можуть страждати молоді, високі та дуже худі жінки, які не займаються спортом.

Низький тиск може збільшити ризик падінь і серцевого нападу. Гіпотонія вважається нормою тільки при серцевій недостатності.

Привести тиск в норму допоможе відмова від куріння і алкоголю, контрастний душ, пиття більшої кількості рідини, витривалі види спорту, такі як швидка ходьба і їзда на велосипеді. Також слід уникати палючого сонця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як знизити артеріальний тиск за п'ять хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини