Головна Новини Здоров'я наше тіло Лікар з Ізраїлю розповів, яка вакцина краще захищає від штаму "Дельта"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар з Ізраїлю розповів, яка вакцина краще захищає від штаму "Дельта"

У ефективного препарату від штаму "Дельта" є ще один важливий плюс, розповів медик

12 серпня 2021, 20:11
Поділіться публікацією:

Ізраїльський лікар Борис Бриль розповів, що сьогодні найефективнішим препаратом проти коронавірусної інфекції, зокрема, мутованого штаму "Дельта" є американська вакцина  Moderna. Про це він розповів в ефірі каналу "Україна 24".

Лікар з Ізраїлю розповів, яка вакцина краще захищає від штаму "Дельта"

Лікар розповів про ефективну вакцину (фото з відкритих джерел)

За словами фахівця, саме цей препарат показав свою найвищу ефективність. Він також розповів, що вакцина має дуже важливий нюанс, її не потрібно робити третій раз.

Відомо, що першою вакциною у світі, яку погодила ВООЗ, стала, розроблена американською та німецькою біотехнологічними компаніями – Phizer/BioNTech.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що як розпізнати основні симптоми штаму "Дельта"

Особливо небезпечний і заразний мутований штам коронавірусу "Дельта" вже потрапив до нашої країни. Фахівці повідомляють, що його симптоми відрізняються від звичних симптомів ковіду, про які українці вже знають. Відтак у МОЗ назвали важливі симптоми мутованого вірусу.

Для "Дельти" не характерні такі симптоми як: втрата смаку та нюху. Також експерти зазначають, що найбільше небезпека мутованого вірусу криється у його швидкому поширенні. Цей фактор й відрізняє його від інших мутованих штамів коронавірусу, що сьогодні зареєстровані й підтверджені у світі. Лікарі попереджають українців, що "Дельта" набагато небезпечніший та заразніший, ніж звичайний COVID. Основними симптомами індійського штаму є біль у горлі, головний біль, нежить. Окрім цього, медики повідомляють про ще кілька важливих симптомів, що можуть підтвердити хворобу. А саме: проблеми та порушення слуху, проблеми зі шлунково-кишковим трактом, згустки крові, через які гинуть тканини в організмі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини