Головна Новини Здоров'я наше тіло Лікар назвав головні симптоми "індійського" штаму коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар назвав головні симптоми "індійського" штаму коронавірусу

Фахівець зазначив, що особливістю цього штаму є його дуже швидке поширення серед людей

25 червня 2021, 12:15 comments1600
Поділіться публікацією:

У МОЗ офіційно повідомили, що мутований штам коронавірусу з Індії вже є в Україні. Його особливістю є те, що хворі мають симптоми, які більше схожі на харчове отруєння. Про це повідомив лікар Тарас Жиравецький на своїй сторінці в Facebook

Лікар назвав головні симптоми "індійського" штаму коронавірусу

Лікар дав корисні поради (фото з відкритих джерел)

 Фахівець також зазначив, що особливістю цього штаму є його дуже швидке поширення серед людей.

"Нам всім вже треба готуватися. Росія з 22 червня поновлює авіасполучення з Туреччиною. Тому знову зростає ймовірність заразитися новим штамом вірусу на морі", — розповів Жиравецький.

Окрім цього, медик наголосив, що у пацієнтів, які вже перемогли мутовану коронавірусну інфекцію є антитіла, відтак, практично неможливо знову заразитися.

Лікар Тарас Жиравецький дав кілька важливих порад людям, які вже захворіли. Зокрема, він радить збивати температуру з першого дня, не виходити з дому навіть на 4-5 день хвороби, навіть, якщо у пацієнтів легка форма, адже холодне повітря може нашкодити легеням та викликати ускладнення недуги. А ще – хворим потрібно перестати займатися спортом, мінімум на один місяць, не поспішати робити з першого дня захворювання комп’ютерну томографію легень. Якщо ж у хворого є інші супутні захворювання треба негайно записатися на прийом до профільного лікаря.

Окрім цього, медик радить  кинути палити, вживати алкоголь, шкідливу їжу. А в дорогу з собою завжди брати аптечку, адже за кордоном потрібні медичні препарати знайти дуже складно.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Ляшко розповів, як в Україні готувалися до вірусу з Індії. За його словами, в Україні вже готові до появи штаму коронавірусу з Індії. В країні активно нарощують темпи вакцинації, а на кордоні вже вводять  нові обмеження для громадян з інших країн.


 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини