Головна Новини Здоров'я наше тіло Лайфхак для схуднення: лише одна вправа допоможе схуднути на 15 кг за один місяць
commentss НОВИНИ Всі новини

Лайфхак для схуднення: лише одна вправа допоможе схуднути на 15 кг за один місяць

На виконання цієї вправи в день вам доведеться витрачати лише 3 хвилини

15 грудня 2021, 07:15
Поділіться публікацією:

Скинути зайву вагу лише за один місяць – це не фантастика, а реальність. Секрет успіху у двох речах – збалансованому харчуванні та правильних фізичних вправах. Але головне в цьому всьому – одна фізична вправа, яку потрібно обов'язково виконувати. Як передає портал "Коментарі", що це за вправа, яка допомогла відомому відеоблогеру скинути 15 кг за 30 днів, розповіли у виданні "Men's Health".

Лайфхак для схуднення: лише одна вправа допоможе схуднути на 15 кг за один місяць

Вправи. Фото з відкритих джерел

Герой відео, який розповідав, що важив 100 кг і був незадоволений своєю фігурою, розповів, що змінив статуру буквально за один місяць. До цього намагався займатися спортом, робив цілий спектр фізичних вправ, але реальний результат, який став помітним усім, з'явився після того, як включив у фізичні навантаження вправу, яку називає "Альпініст". Найцікавіше, що на її виконання в день хлопець витрачав лише 3 хвилини.

Зовнішність змінилася просто кардинально. Від "пивного живота" не залишилося і сліду, а решта м'язів прийшли в тонус.

Вправа "Альпініст" полягає в тому, що потрібно встати в планку, впертись ногами та руками у поверхню, а потім пробувати по черзі піднімати до грудей ноги. Ця вправа не тільки перетворить верхню частину фігури, але й зміцнить м'язи ніг. Блогер радить, перед тим як робити цю вправу — добре розім'ятися, щоб не пошкодити м'язи тазу.

Початківцям можна розпочати робити більш спрощену форму вправи. Все робимо також, але використовує крісло чи диван для підтримки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти назвали просту вправу з низькою інтенсивністю, яка здатна знизити ризик смерті на 70%.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини