Головна Новини Здоров'я наше тіло 7 важливих ознак раку ротової порожнини
commentss НОВИНИ Всі новини

7 важливих ознак раку ротової порожнини

Медики просять уважно поставитися до названих симптомів, оскільки початок захворювання дуже легко пропустити.

12 грудня 2020, 01:45
Поділіться публікацією:

Медики назвали симптоми, на які потрібно звернути особливу увагу. Медики просять уважно поставитися до названих симптомів, оскільки початок захворювання дуже легко пропустити. Рак порожнини рота може торкнутися губи, язик, ясна і щоки.

7 важливих ознак раку ротової порожнини

ФОТО: З відкритих джерел

За даними Національної служби охорони здоров'я, рак порожнини рота на шостому місці серед онкозахворювань за поширеністю у світі, тому варто звернути увагу на такі симптоми:

— утруднене ковтання;

— розхитаність зубів;

— кровоточивість ясен;

— оніміння губ або мови;

— ущільнення в роті або в області шиї;

— хриплість голосу;

— виразка в роті. За даними медиків, ранка, яка не проходить понад тиждень, — привід для екстреного звернення до лікаря, оскільки саме ця ознака дуже легко пропустити.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що певні продукти для сніданку можуть наповнити вас енергією, а також поліпшити загальний стан здоров'я. Американські дієтологи відзначають, що правильне харчування вранці може допомогти вам прожити довше життя, запобігши певні захворювання і зміцнивши імунну систему. Якщо вам потрібен продукт, який сприяє довголіттю, для ранкової миски вівсянки або йогурту, не шукайте нічого, крім насіння Чіа, які забезпечують вражаючі 11 грамів клітковини на 28 грамову порцію. Невелике дослідження американських вчених 2010 року показало, що у людей з діабетом, які регулярно їли насіння Чіа, покращився рівень цукру в крові і артеріального тиску.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини