Головна Новини Здоров'я наше тіло 6 способів позбавиться від втоми
commentss НОВИНИ Всі новини

6 способів позбавиться від втоми

Час від часів кожен переживає аврал на роботі, стрес в особистому житті, піддається паніці через новини або зростання цін. Тоді млявість, втома і сонливість просто стають захисними механізмами організму - досить приймати негатив, пора відпочити

13 січня 2021, 00:50
Поділіться публікацією:

У гонитві за успіхом люди роками накопичують втому. Експерти назвали перевірені способи подолання цього стану.

6 способів позбавиться від втоми

Девушка на отдыхе. Фото: mnogosna.ru

1. Пити більше води. Мінімум — близько 1, 5 л. води щодня.

2. Пити вітамінно-мінеральні комплекси. У виробництві енергії працюють вітаміни B, C, E, мікроелементи магній (Mg), залізо (Fe), цинк (Zn) і селен (Se).

3. Відстежувати кількість цукру в крові. Важливо вживати достатню кількість білка — це створить повільне вивільнення цукру в кровотік.

4. Контроль стресу. Дихальні практики, медитація. Головне — домогтися релаксу.

5. Якість сну. Рекомендується прибрати гаджети як мінімум за 1 годину до сну, оскільки синє світло пригнічує гормон сну мелатонін.

6. Детокс. Натуральні продукти і очищення організму дадуть заряд енергії.

Нагадаємо, у чение відзначають, що підвищення рівня цукру в крові може привести до різних захворювань, зокрема цукрового діабету, який серйозно ускладнює життя. Протягом тривалого часу можна навіть не підозрювати про захворювання, живучи з підвищеним рівнем глюкози в крові. Але без належного лікування це призводить до розвитку ускладнень діабету. Вчені з незалежного інституту якості та ефективності в охороні здоров'я провели дослідження, в ході якого з'ясували, що одним із симптомів підвищеного рівня глюкози в крові є апатія. Вона проявляється в тяжкому стані млявості, байдужості, відсутності сил і мотивації. Апатія може сприяти тому, що у людей розвивається психічні розлади , до речі, депресія серед хворих на діабет зустрічається 24-26% випадків, і це поєднання погіршує життєвий прогноз. Крім цього, експерти рекомендують звернути увагу на наступні ознаки: нудоту, запаморочення, часті позиви в туалет, сильну спрагу, раптову втрату ваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mnogosna.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини