Головна Новини Здоров'я наше тіло 3 пози під час сну, які можуть нашкодити здоров'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

3 пози під час сну, які можуть нашкодити здоров'ю

Деякі пози, в яких всі звикли спати, призводять до проблем зі здоров'ям

29 грудня 2020, 17:40
Поділіться публікацією:

Більшість людей не думає про те, яку позу краще вибирати для сну, а лягає так, як зручно. Однак є деякі положення, що впливають на здоров'я. Зміна своєї звичної пози може не тільки допомогти поліпшити якість вашого відпочинку, а й запобігти інші проблеми зі здоров'ям, такі як болі в м'язах.

3 пози під час сну, які можуть нашкодити здоров'ю

ФОТО: З відкритих джерел

Доктор Роберт Оксман, директор Інституту сну, зазначив, що сон на боці, животі або спині по-різному впливає на людей. Щорічно зі скаргами на болі в плечах і спині до лікарів звертається чимала кількість людей. У більшості випадків це пов'язано з нашим становищем уві сні. Доктор Оксман розповів про декілька позах, в яких небезпечно засипати.

1. Лежачи на животі

Якщо є одна позиція, від якої, на думку експертів, всім слід триматися якомога далі, — це спати на животі. Це вважається однією з найгірших позицій. Це не тільки погано для шиї — оскільки голова крутиться всю ніч, але також може бути погано для нервів. Крім того, такий стан викликає оніміння рук.

2. З рукою під головою                  

Це може бути зручний спосіб розтягнутися в ліжку, але лежати, підклавши руку під голову, — не найкращий спосіб відпочити. Це може викликати тиск на нерви та викликати в руці оніміння і поколювання, також відомі як рука мертвої риби.

3. Лежачи на боці

Хоча сон на боці може запобігти хропіння, але, за словами Оксмана, він часто пов'язаний з болем в плечах або стегнах. Якщо ви вибрали це положення, спробуйте чергувати боки, щоб зняти напругу. Міняйте бік кожні 3-4 місяці, щоб уникнути ранкових болів.

Спати на спині — це дуже корисно для м'язів хребта і спини. На сьогодні це вважається найкориснішою і кращої позою для сну.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про корисні властивості зеленого горошку, а також про те, якими продуктами можна отруїтися в новорічну ніч.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини