Головна Новини Здоров'я наше тіло Комаровський розповів, що має бути у шкільних класах, щоб діти були здорові
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів, що має бути у шкільних класах, щоб діти були здорові

Комаровський наголосив, що потрібно постійно пам’ятати про те, чим дихають діти в приміщеннях

10 грудня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:








Відомий український лікар Євген Комаровський оприлюднив в соціальних мережах новий ролик, де  надав рекомендації, що потрібно для кожного  шкільного класу, щоб малі школярі в них продуктивно вчились, а не заробляли нові болячки. Він, зокрема, наголосив, що потрібно постійно пам’ятати про те, чим дихають діти в приміщеннях, де проводять чимало часу і часто провітрювати класні аудиторії. Про це знаний доктор говорить на своєму каналі в YouTube.

Комаровський розповів, що має бути у шкільних класах, щоб діти були здорові

Діти мають дихати свіжим повітрям у класі (фото з відкритих джерел)

За словами заслуженого лікаря  України, головна трагедія наших класних аудиторій – в тому, що 30  осіб перебуває в замкнутому просторі, який ще погано вентилюється.

Продовжуючи свою розповідь, Комаровський  піддав критиці проблему, яка турбує його, як фахівця. Це те, що класи систематично не провітрюються, цю процедуру  не хочуть  виконувати вчителі, бо переймаються тим, щоб не простудитись.

 За його словами, більша частина з них — це "звичайні наші жінки, з нашою сумною ментальністю". Ці вчительки бояться протягу, більше за страх всіх хвороб і вірусів.

 Лікар-педіатр каже, що в кожному класі має бути  термометр, гідрометр, датчик рівня вуглекислого газу CO2, який управляє  продуктивністю вентилятора .

Євген  Комаровський радить батькам обладнати хороший клас. Всім зібрати гроші на датчик вуглекислот. Цей прилад сигналізує про те, що рівень нормальної вентиляції погіршився, він відразу загоряється червоним. Тому потрібно на це реагувати. Зупинити проведення уроку, дітей вивести з приміщення і добре провітрити клас.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Комаровський розповів, який штам коронавірусу найбільше загрожує Україні




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини