Головна Новини Здоров'я наше тіло Комаровський розповів, який штам коронавірусу найбільше загрожує Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів, який штам коронавірусу найбільше загрожує Україні

На думку Комаровського, навесні нашу країну чекає новий штам ковіду

7 грудня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

Відомий лікар Комаровський пояснив землякам, яка різновидність ковіду становить загрозу – Дельта чи Омікрон. Про це він заявив під час програми "Час Голованова" в ефірі телеканалу "Україна".

Комаровський розповів, який штам коронавірусу найбільше загрожує Україні

Євген Комаровський (фото з відкритих джер

Медик пояснив, що навряд  чи новий африканський штам буде витісняти відому Дельту.

На думку Комаровського, навесні нашу країну чекає новий штам ковіду. Майбутньої весняної пори захворюваність знову буде збільшуватись, викреслимо ми новий  "Омікрон" чи – ні. Про цю нову різновидність хвороби ні певної статистики, ні об’єктивної інформації немає.

Тому не можна дати відповідь на важливі питання про особливості її перебігу, коли пацієнт вже інфікований саме цим новим штамом.

Доктор повідомив, що від Омікрону ще ніхто не помер. За наявною в нього інформацією, дуже багато хворих на новий штам на африканському континенті, але там не має росту смертей і так само немає збільшення споживання кисню серед інфікованих. Тому будемо аналізувати ситуацію за оптимістичним розвитком.

Медик наголосив на важливому нюансі. Масовою захворюваність на новий африканський штам може бути серед маленьких пацієнтів. Вже варто звернути увагу на підготовку до прийому хворих дитячих стаціонарних відділень.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Комаровський заявив, що битву з антивакцинаторами країна програлаНезважаючи на збільшення рівня вакцинації в Україні, як і раніше, продаються ковід-сертифікати. Ніхто не зупинив цей процес. Він додав, неможливо, образно кажучи, за півроку виграти битву, якою ви цим не займалися, якщо до неї (Ред. битви) ви не готувалися, адже в Україні 30 років незалежності була вакханалія у країні.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини