Головна Новини Здоров'я наше тіло Комаровський розповів про "дикий" метод лікування ГРВІ: що з ним не так
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів про "дикий" метод лікування ГРВІ: що з ним не так

Відвідування лазні не є способом лікування ГРВІ

19 лютого 2022, 10:05
Поділіться публікацією:

Відомий в нашій країні дитячий лікар Комаровський критикує популярний  народний метод лікування простудних хвороб, коли хворим рекомендували, щоб швидше стати на ноги, відвідати лазню з гарячим паром.Особливо абсурдними  є такі методи для дітей, яким до досягнення певного віку, не можна відвідувати лазню. Про це медик написав на своїй сторінці в мережі.

Комаровський розповів про "дикий" метод лікування ГРВІ: що з ним не так

Лікар розкритикував лікування в лазні (фото з відкритих джерел)

 За словами популярного педіатра, похід до лазні, аби там полікуватись  не є методом при лікуванні ГРВІ. Тому малюки будь-якого віку, що захворіли, не мають чого йти в лазню.

Євген Комаровський аргументує, що в малюків процеси терморегуляції налаштовані не так, як у дорослих. Тому  похід до бані з малюками, яким ще й  двох років немає,  небезпечний і небажаний.

В більш дорослому віці вони повинні йти до парної за власним бажанням і бути там такий проміжок часу, який їм підходить.

Залишаючи свої коментарі під цими рекомендаціями, українці згадують, що в лазні дійсно лікували хворих  з простудою. І задаються питанням, як вони вижили, адже батьки  їх парили в парилках, саме так боролись з простудою, використовуючи  лазню.  Інша дописувачка згадує, що коли захворіла бронхітом, то її повели в баню і там вона навіть свідомість втратила. Тепер поради в інтернеті, а раніше лікарями були бабусі зі своїми порадами.   Дехто емоційно зауважив автору рекомендацій, де він був раніше, коли вони були дітьми. Тоді діток заставляли паритись, а почували вони себе не дуже добре.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Комаровський розповів, які обстеження слід пройти після перенесеного COVID-19.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини