Головна Новини Здоров'я наше тіло Комаровський розповів, чи полегшують протизапальні засоби COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів, чи полегшують протизапальні засоби COVID-19

Лікар пояснив, як нестероїдні протизапальні засоби впливають на пацієнтів, які захворіли коронавірусом

7 грудня 2020, 18:31
Поділіться публікацією:

Відомий лікар-педіатр поділився, чи дійсно протизапальні препарати здатні вплинути на COVID-19. Так, за його словами, такі ліки і правда можуть полегшити симптоми коронавірусу, але на сам хід хвороби ніяк не вплинуть.

Комаровський розповів, чи полегшують протизапальні засоби COVID-19

Євген Комаровський. Фото: health.24tv.ua

Він додав, що коли людина приймає протизапальні препарати на постійній основі, то у неї набагато менше шансів хворіти з високою температурою. Виходить, що за відчуттями хвороба переноситься легше, але на самій тяжкості захворювання це ніяк не позначається.

Людина, яка приймає такі ліки, точно так само може тяжко захворіти.

"Іншими словами: людина, що приймає нестероїдні протизапальні засоби, має стільки ж шансів на важку форму коронавірусу і на госпіталізацію, як і людина, яка їх не приймає", — підсумував фахівець.

Нагадаємо, Комаровський розповів, що страшніше коронавірусу. Він поділився, що більшість людей настільки піддалися паніці і розгубленості, що продовжують запасатися непотрібними ліками і препаратами, які, на його думку, можуть тільки нашкодити людині. Він підкреслив, що на даний момент у суспільства починають розвиватися депресії і панічні атаки, з якими не так легко впоратися надалі.
"Скільки випадків розвитку депресій, панічних атак у людей після перегляду телевізора. Ось так опосередковано коронавірус погубить. І це не буде прямо пов'язане з ним", — заявив Євген Комаровський.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Комаровський озвучив несподіваний лайфхак в боротьбі з коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини