Головна Новини Здоров'я наше тіло Комаровський розкритикував популярний народний засіб від кашлю: що з ним не так
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розкритикував популярний народний засіб від кашлю: що з ним не так

Комаровський розповів про редьку з медом

23 січня 2022, 21:55
Поділіться публікацією:

Відомий в нашій країні медик  піддав нещадній критиці народні ліки, за допомогою яких зараз лікують кашель багато людей, які вірять, що це спрацьовує. Це – редька з медом. В ній утворюють заглибину, кладуть мед і потім вживають утворений сік овоча разом з медом. Про це Комаровський пише в соціальних мережах.

Комаровський розкритикував популярний народний засіб від кашлю: що з ним не так

Евгений Комаровский (фото из открытых источников)

 За словами відомого в нас доктора, кашель з'являється при гострій респіраторній вірусній інфекції, це — 5-7 днів недугу. Кашель за обумовлений час пропадає. Проте, якщо за цей період ви лікуєтесь цим овочем з медом, ви схильні до думки, що саме так вилікувались.

 Заслужений лікар країни зазначає в дописі, що можна навіяти собі, що кашлю можна позбутись, приймаючи, приміром, сік моркви та петрушки. І коли людина хвора і вживає такий засіб, а кашель за передбачений час пройде, то людина вважає, що вилікувалась саме з допомогою морквяного соку. І таких диво-засобів можна придумати багато.

 За словами Комаровського, редькою з медом не можна вилікувати сучасні хвороби. Як от допікаючий вам бронхіт чи запалення легенів, коронавірусне захворювання чи  грип?  Лікар може розповісти, що не має такого захворювання,  де в сучасних протоколах лікування  передбачена редька та мед, як ефективний засіб.

Медик дає пораду не брати до уваги рекомендації бабусь, які радять цей доісторичний метод лікування. Дитині, звичайно, можна дати цей овоч з медом. Він не принесе полегшена, але малюк стане спокійнішим.

Комаровський стверджує, що кашель потрібно лікувати частим питтям і вологістю до 60 відсотків. Тому за час, що мама витрачає, натираючи редьку, ліпше помити в кімнаті підлогу, провітрити її і дати пити малюку компот.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Комаровський розповів, чи корисне безлактозне молоко.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Morrison

26 січня 2022, 23:22

баран ты, док, вместе со своими протоколами:)


Новини