Головна Новини Здоров'я наше тіло Кілька простих правил, які допоможуть не захворіти взимку
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілька простих правил, які допоможуть не захворіти взимку

Секрет - у сильному імунітеті

5 листопада 2020, 14:32
Поділіться публікацією:

З приходом перших холодів, а особливо в розпал пандемії коронавірусу, зміцнити імунітет — найголовніше завдання. Як правильно це зробити, щоб отримати максимальну користь, знає кваліфікований дієтолог Лора Філіппова. Цією інформацією вона поділилася на своїй сторінці в соціальних мережах.

Кілька простих правил, які допоможуть не захворіти взимку

Як зміцнити імунітет взимку. Фото: unsplash

В першу чергу, необхідно ретельно переглянути свою щоденний раціон харчування. Тому як саме з їжі ми отримуємо необхідні поживні речовини, вітаміни і мінерали.

Другий пункт в цьому списку — це регулярні фізичні навантаження і якісний сон. І тут напевно все зрозуміло: навантаження дозволять вашому організму постійно підтримувати тонус, а сон забезпечить хорошу продуктивність.

Спеціаліст акцентує увагу на тому, що не потрібно вживати занадто багато цукру. Тому як цей продукт вимиває з організму корисні мікроелементи, а також негативно впливає на імунну систему. Філіппова рекомендує в холодну пору року зміцнювати імунітет різними добавками — вітамінами С і D, омега 3, а ще різними фіто-комплексами.

Дієтолог резюмувала, що наш імунітет — це складний механізм, який вимагає регулярності та комплексного підходу. А переконання "просто попити вітаміни" точно не працює, каже вона.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, топ-5 продуктів для імунітету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини