Головна Новини Здоров'я наше тіло Кавунова дієта для схуднення: вся правда про екстремальне харчування
commentss НОВИНИ Всі новини

Кавунова дієта для схуднення: вся правда про екстремальне харчування

Кавун дійсно є одним із найбільш низькокалорійних продуктів

22 червня 2021, 23:48
Поділіться публікацією:

Кавунова дієта заслужено вважається однією з найефективніших дієт літа і початку осені. Як схуднути, поїдаючи солодкі і соковиті кавуни, читайте далі.

Кавунова дієта для схуднення: вся правда про екстремальне харчування

Кавунова дієта (фото з відкритих джерел)

Кавун дійсно є одним із найбільш низькокалорійних продуктів: у 100 грамах його м'якоті міститься всього близько 25-45 ккал. Особливо кавун рекомендується вживати в їжу гіпертонікам. А от жінкам, схильним до гіпотонії, які худнуть і тим самим зменшують калорійність свого раціону, захоплюватися кавуном не варто, пише clutch.net.ua.

Суть кавунової дієти полягає у тому, що протягом двох тижнів можна їсти тільки кавун і пити чисту воду. На цьому різноманітність раціону обмежується. Зверніть увагу, що при цьому не можна пити чай або каву.

Щоб прорахувати, скільки кавуна можна їсти протягом дня, помножте кожні 10 кілограмів своєї ваги на 1 кілограм кавуна. Тобто, якщо ви важите 70 кілограмів, то в день можна їсти 7 кг кавунової м'якоті. Обмежень щодо вживання води у кавуновій дієті немає.

Кавунова дієта для схуднення: вся правда про екстремальне харчування - фото 2

Дієта сприяє виведенню з організму токсинів та інших "негативних" речовин. Також вона запускає процес спалювання жирів. Тому щоб худнути — треба пити.

Кавунова дієта для схуднення має свої протипоказання. Її не можна практикувати при зниженій функції нирок і наявності каменів. Крім того, як і на будь-яку іншу монодієту, сидіти на кавуновому меню можна тільки з дозволу дієтолога.

Раніше вчені з Великобританії під час нового дослідження довели, що дієти можуть бути ефективними при лікуванні онкологічного захворювання. Правильний раціон харчування здатний запобігти недузі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини