Головна Новини Здоров'я наше тіло Фрукт, який уповільнює процес старіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Фрукт, який уповільнює процес старіння

У цьому продукті міститься уролітін А, який покращує функціонування мітохондрії в клітинах

29 січня 2021, 16:32 comments2589
Поділіться публікацією:

Уповільнити процес старіння допоможе гранатовий сік, адже він не тільки смачний, але ще і корисний. В тому числі, він може знизити ризик розвитку захворювань серця і онкологічних хвороб. Таку заяву зробили експерти з наукової лабораторії Amazentis and the Laboratory of Integrative Systems Physiology, пише Express.

Фрукт, який уповільнює процес старіння

Гранатовий сік. Фото: rg.ru

Вчені провели науковий експеримент, в ході якого вони використовували плодових мушок. Результати показали, що у цих комах не тільки покращилася фізична активність, а й тривалість життя самців зросла на 18 відсотків, а самок — на 8 відсотків. Позитивний ефект від вживання гранатового соку був очевидний.

Крім того, в складі граната є уролітін А, який сприяє поліпшенню функціонування мітохондрії в клітинах. Це запобігає м'язовій слабкості, знижує ризик розвитку захворювань серця і онкології, збільшує тривалість життя.

Захист від онкології за допомогою цього продукту підтверджується на прикладі раку простати. Його головним індикатором є простатоспецифічний антиген (ПСА). Чоловіки, у яких рівень ПСА подвоюється за короткий період часу, піддаються підвищеному ризику смерті від раку простати.

237 мл гранатового соку щодня сприяють уповільненню подвоєння ПСА з 15 до 54 місяців, таким чином знижуючи ризик розвитку онкологічних захворювань.

Як повідомляло видання "Коментарі", фрукт, який знижує рівень цукру в крові. Плоди манго знижують рівень цукру в крові, що сприяє поліпшенню здоров'я людей з діабетом другого типу. Таку заяву зробили американські фахівці, після проведення наукового дослідження. Результати їхньої роботи опубліковані в журналі Express.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини