Головна Новини Здоров'я наше тіло Експерти розповіли, наскільки часто потрібно мити волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти розповіли, наскільки часто потрібно мити волосся

Експерти розповіли, як часто потрібно мити волосся, щоб воно залишалося здоровим: виявилося, все залежить від типу та текстури

31 січня 2022, 14:45
Поділіться публікацією:

Доглянуте волосся – це чисте волосся, насамперед. Багато дівчат замислюються, наскільки часто потрібно мити голову, щоб зберігати довше свіжість, об'єм і здоровий вигляд локонів. Про це пише Salonsecret.

Експерти розповіли, наскільки часто потрібно мити волосся

Наскільки часто потрібно мити волосся (фото з відкритих джерел)

Експерти пояснюють, що важливе значення має тип волосся та його структура, тому все індивідуально. Наприклад, жирне волосся рекомендується мити 4 рази на тиждень. Якщо мити частіше, тоді сальні залози активуються та заповнюють дефіцит шкірного сала, а якщо мити рідше, то можуть закупоритися пори та з'явитися лупа.

Людям із нормальним типом волосся експерти радять мити голову не частіше 2-х разів на тиждень, щоб вони не виглядали брудними. Кучеряві локони можна навіть рідше, тому що по них шкірне сало не так швидко поширюється.

Що стосується сухого волосся, то його бажано мити 1-2 рази на тиждень, якщо воно у вас коротке, тоді можна і частіше. Але важливо під час кожного миття підживлювати волосся масками та оліями.

Нагадаємо, що красиве, доглянуте та здорове волосся – мрія кожної дівчини. І щоб її досягти, на думку ендокринолога Анни Кузнєцової, потрібно збалансувати свій раціон і збагачувати організм достатньою кількістю вітамінів. Що потрібно додати до свого меню?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що застосування трав здавна використовувалося красунями для зміцнення та стимуляції росту волосся. Ось найефективніші трави, завдяки яким волосся стане розкішним.

Читай також, американська перукарка зі США показала, скільки шампуню варто витрачати на миття волосся. І тепер багато дівчат зрозуміли, що довгий час робити цю процедуру неправильно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини