Головна Новини Здоров'я наше тіло Експерти пояснили, чому не можна часто вмиватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти пояснили, чому не можна часто вмиватися

Виявляється, часте використання очищувальних засобів може нашкодити нашій шкірі

19 листопада 2020, 17:06
Поділіться публікацією:

Експерти з Британії пояснили, як правильно доглядати за шкірою свого обличчя, і як часто слід вмиватися. Їх рекомендації опубліковані у виданні The Sun.

Експерти пояснили, чому не можна часто вмиватися

Чому не можна часто вмиватися. Фото: unsplash

Так, у статті йдеться, що занадто часте використання очищувальних засобів день може більше нашкодити, ніж принести користь. Фахівці поділилися, що вранці вмиватися не потрібно, оскільки обличчя не встигає забруднитися за ніч після вечірнього очищення.

"Якщо шкіра жирна або схильна до акне, варто вибрати очищаючий засіб з саліцилової кислотою і вмиватися тільки один раз в день. В іншому випадку вона стане сухою і подразненою", — пояснила експерт по догляду за обличчям і засновниця бренду A-list Кейт Сомервілль (Kate Somerville).

"Немає необхідності вмиватися зранку, так як на обличчі немає нічого такого, що потрібно змивати — макіяжу чи сонцезахисного крему. Природний жир, що виробляється нашим організмом, корисний для шкіри — він забезпечує захисний бар'єр від зовнішніх чинників", — додала засновниця бренду по догляду за шкірою Monastery Афіна Хьюітт (Athena Hewett).

Крім цього, косметологи також рекомендують відлущувати шкіру 2-3 рази в тиждень — це видалить мертві клітини, очистить обличчя, а також допоможе вашому зволожуючому крему краще засвоїтися.

Також видання "Коментарі" розповість, 6 продуктів, якими не варто захоплюватися, щоб зберегти шкіру здоровою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини