Головна Новини Здоров'я наше тіло Дієтолог розвіяв найпопулярніші міфи про метаболізм
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог розвіяв найпопулярніші міфи про метаболізм

Як виявилося, питання про розгін метаболізму обросли великою кількістю міфів

30 жовтня 2020, 19:48
Поділіться публікацією:

Швидкий обмін речовин сприяє гарному травленню і відсутності зайвих кілограмів. Саме тому, коли питання стосується метаболізму, то з'являється величезна кількість помилкових переконань. Дієтолог Андрій Невський перерахував найпоширеніші міфи про обмін речовин, передає видання golos.

Дієтолог розвіяв найпопулярніші міфи про метаболізм

Найпопулярніші міфи про метаболізм. Фото: unsplash

Всім добре відомо, що щодня потрібно випивати не менше 1,5 літра води. І це дійсно так, тільки фахівець акцентує увагу на тому, що пити рідину потрібно не багато, а в достатній кількості, і зовсім не завжди мова йде тільки про чисту воду.

Переконання, що їсти потрібно часто, але маленькими порціями, теж є не зовсім вірним. Дієтолог каже, що людям, у яких немає проблем з роботою шлунково-кишкового тракту, зовсім необов'язково дотримуватися такого раціону. Тим більше, що часті прийоми їжі і перекуси можуть погано позначитись на чутливості тканин до інсуліну.

Невський резюмує, що уповільнений обмін речовин не означає, що людина не зможе скинути зайву вагу. Тут важливо думати про бажаний результат, який обов'язково буде, якщо дуже сильно цього захотіти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як недосип впливає на метаболізм. Ті, хто мало спить, люблять побалувати себе шкідливою їжею, від якої погіршується метаболізм. Така популярна думка здається багатьом людям вірною. Але лікар Георгій Сапего її спростував.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини