Головна Новини Здоров'я наше тіло Дієтолог розповів про ознаки підвищеного холестерину
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог розповів про ознаки підвищеного холестерину

Симптом холодних ніг - досить небезпечний стан - в кінцівці може надходити менше крові, що призводить до захворювання периферичних артерій, вважає дієтолог.

3 грудня 2020, 23:35
Поділіться публікацією:

Холодні ноги — ознака підвищеного холестерину. Таке відкриття зробив Дієтолог Хелен Бонд, коли під час карантину, частота скарг на холодні ноги підвищилася. За словами медика, це пов'язано зі зміною звичного рівня життя і зниженням рівня рухливості. До цього додаються більш часті перекуси, як наслідок — підвищення рівня холестерину.

Дієтолог розповів про ознаки підвищеного холестерину

Фото з відкритих джерел

Симптом холодних ніг — досить небезпечний стан — в кінцівці може надходити менше крові, що призводить до захворювання периферичних артерій — в такому випадку сповільнюється або зовсім блокується їх приплив, що може призводити до розвитку захворювань серця і навіть інсульту.

Дієтолог Бонд настійно рекомендує пацієнтам, які часто помічають у себе холодні кінцівки, пройти медичне обстеження, щоб виключити проблеми в серцево-судинній системі.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, що кваліфікований дієтолог Альона Коготкова на своїй сторінці в соціальних мережах опублікувала список продуктів, які прийнято вважати здоровими і корисними. Однак є серед них ті, які зовсім не є низькокалорійними, тому порції бажано скоротити. Звичайно ж, це стосується тільки тих людей, які хочуть схуднути.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kubnews.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини