Головна Новини Здоров'я наше тіло Чому спати в шкарпетках може бути небезпечним для здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому спати в шкарпетках може бути небезпечним для здоров'я

Медики пояснили, чому така безневинна, на перший погляд, звичка як сон у шкарпетках може нашкодити здоров'ю

2 листопада 2021, 19:40
Поділіться публікацією:

Виявляється, якщо спати в шкарпетках, то існує величезний ризик завдати істотної шкоди організму. Медики розповіли, чому це може бути небезпечним.

Чому спати в шкарпетках може бути небезпечним для здоров'я

Чому спати в шкарпетках може бути небезпечним (фото з відкритих джерел)

Порушення кровообігу

Вузькі шкарпетки, від яких до ранку залишаються сліди на шкірі, здатні порушити кровообіг, що може спровокувати серйозні проблеми в роботі організму. Якщо в людини мерзнуть ноги, вона може одягати шкарпетки, але вони мають бути вільними й не давити.

Шкірна інфекція

Не менш важливо, з якої тканини були зшиті шкарпетки. Синтетичні матеріали, наприклад, нейлон, є небезпечними для здоров'я. Цей матеріал негативно впливає на стан шкірного покриву, провокуючи шкірні інфекції. Якщо ви не можете відмовитися від шкарпеток під час сну, слід вибирати бавовняні шкарпетки.

Підвищення температури тіла

Деякі люди так звикають до сну в шкарпетках, що лягають в них у ліжко, навіть коли їм зовсім не холодно. Але це може спровокувати перегрівання тіла. Проблема може виникнути й вдень. Температура тіла може підвищуватися як через синтетичні, так і через натуральні тканини.

Безсоння

Вузькі шкарпетки здатні спричинити почуття дискомфорту. Зрештою людина перевертатиметься, постійно прокидатиметься. Якщо ви часто страждаєте на безсоння і спите в шкарпетках, знімайте їх перед тим, як лягти в ліжко. З великою ймовірністю це допоможе розв'язувати проблему.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, через швидкий ритм життя, постійні стреси та надлишок інформації багато людей мають проблеми зі сном. В результаті їх організм стає більш вразливим до різних захворювань. Але покращити та нормалізувати сон можна за допомогою звичайних продуктів. Яких саме?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини