Головна Новини Здоров'я наше тіло Чому не можна їсти у ліжку: 5 вагомих причин
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не можна їсти у ліжку: 5 вагомих причин

Експерти заявили, що не варто їсти в ліжку і пояснили, якими наслідками це може обернутися

19 травня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

Іноді не хочеться вилазити з ліжка, тому багато людей беруть їжу з собою в ліжко. Але не варто перетворювати це у звичку.

Чому не можна їсти у ліжку: 5 вагомих причин

Чому у ліжку їсти не бажано / Фото: pexels.com

Експерти назвали п'ять вагомих причин, чому їсти в ліжку небажано.

Зайва вага

Можете розпрощатися з гарною фігурою, якщо будете часто їсти в ліжку. В ліжко ми здебільшого беремо чіпси, цукерки, тістечка, але ніяк не курячу грудку і кашу.

Поїдаючи нездорову їжу за екраном комп'ютера або телефону, ви ризикуєте переїсти. Будете механічно закидати в рот наступний шматочок, не звертаючи уваги на те, що їсти насправді не хочеться.

Печія

Нездорова закуска, особливо з великою кількістю солі і спецій, може спровокувати появу печії, через яку складно, наприклад, заснути. Згодом це може призвести до серйозних проблем не тільки з вагою, але і зі стравоходом.

Безсоння

Якщо вам здається, що різні снеки — це невагома і легка їжа, то ви помиляєтеся. Організму важко з ними справлятися, особливо, якщо ви об'їлися нездоровою закускою на ніч. У таких випадках може виникнути безсоння.

Карієс

Після прийому їжі в ліжку навряд чи хтось встає, щоб почистити зуби. Тому не дивуйтеся, якщо у вас з'являться проблеми із зубами і яснами.

Неохайність

Цей пункт не стосується здоров'я, але він не менш важливий. Погодьтеся, що ви не виглядаєте привабливо, поїдаючи під ковдрою спагетті, а на ліжку залишаються якісь жирні плями і крихти. Це неохайно і некрасиво.

Раніше мікробіолог Оксана Вольська розповіла, як часто потрібно міняти постільну білизну, щоб у ній не накопичувалися бактерії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини