Головна Новини Здоров'я наше тіло Не артрит: 5 хвороб, при яких болять суглоби
commentss НОВИНИ Всі новини

Не артрит: 5 хвороб, при яких болять суглоби

Біль у суглобах - це лише верхівка «айсберга»

28 грудня 2020, 10:30
Поділіться публікацією:

Багато людей стикаються з болем в суглобах, яка серйозно ускладнює життя. І дуже часто ця проблема може вказувати на ряд захворювань, які не можна залишати без уваги.

Не артрит: 5 хвороб, при яких болять суглоби

на які захворювання вказує біль в суглобах (фото з відкритих джерел)

Хвороба Крона

Це запальне захворювання кишківника, яке може привести до болів в суглобах. Так що, якщо на додачу до цього симптому, у вас регулярно з'являються проблеми зі шлунково-кишковим трактом, пора звернутися до лікаря.

Псоріатичний артрит

Викликати біль, припухлість, набряки суглобів і кистей може псоріатичний артрит. Це захворювання розвивається в процесі перебігу псоріазу і може виникнути в будь-якому віці. У таких ситуаціях дуже важливо звернутися вчасно за допомогою до лікаря.

Хвороба Лайма

Тривалий час ця хвороба, викликана укусом кліща, може не проявлятися. А після дає про себе знати за допомогою больових відчуттів і припухлості в області колінних суглобів. Варто звернутися до лікаря і пройти курс лікування.

Хвороби щитовидної залози

Щитовидна залоза хоч і маленький, але дуже важливий орган, який контролює роботу всього організму. Збої в її роботі можуть "маскуватися" під прояви найрізноманітніших хвороб. Почуття втоми, збільшення ваги та інші симптоми, в тому числі й біль в області суглобів, входять в цей список.

Рак кістки

На частку цього виду раку припадає лише один відсоток всіх злоякісних пухлин. І один з його ознак — дискомфорт, набряклість і болі в області поразки кістки, які можуть відчуватися як болі в суглобах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти розповіли, які корисні звички допоможуть зберегти здоров'я суглобів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини