Головна Новини Здоров'я наше тіло Чи можна вилікувати ГРВІ за один день: що говорить лікар
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можна вилікувати ГРВІ за один день: що говорить лікар

Головне в лікування ГРВІ - допомогти імунітету впорається з хворобою

21 лютого 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

У холодну пору роки підхопити застуду чи грип не важко, головне — вчасно почати лікування і не запускати симптоми. Терапевт Наталія Андрєєва розповіла, чи можливо за один день побороти ГРВІ.

Чи можна вилікувати ГРВІ за один день: що говорить лікар

Лікування ГРВІ / фото: Pexels

Спеціаліст зазначила, що вилікується від гострої респіраторної вірусної інфекції за один день неможливо, тому що пік захворювання настає на третю добу. У цей період пацієнтові необхідно залишатися вдома і не навантажувати себе, як фізично, так і емоційно. Багато людей при перших симптомах застуди продовжують ходити на роботу, здійснюючи велику помилку, адже захворювання продовжує прогресувати та погіршувати стан.

Наталія Андрєєва радить при ГРВІ приймати вітаміну С, тому що він зміцнює імунну систему, а також стінки судин. Але інші вітаміни при цьому пити не варто. За словами лікаря, вітамін В, наприклад, здатний "підгодовувати" вірус.

Так що найбільш правильним рішенням при перших симптомах захворювання є постільний режим і правильне харчування. Необхідно також зателефонувати лікарю і при необхідності пройти обстеження.

Нагадаємо, що в Центрі громадського здоров'я України розповіли, як на ранніх етапах можна розпізнати коронавірусну інфекцію, грип і ГРВІ. Представники вказали, чим характерне кожне захворювання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар Вікторія Савицька розповіла, що з настанням холодів, ризик захворіти на грип та застуду істотно зростає. Щоб зміцнити імунну систему та уникнути захворювання необхідно дотримуватися кількох важливих порад. Яких саме читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

22 лютого 2021, 08:03

Натуральные препараты для лечения и профилактики гриппа заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber

Александр

21 лютого 2021, 17:09

Где эти "врачи" черпают сей бред?))))) Откуда она взяла что витамин В подкармливает вирус))))? Во-первых нету витамина В а есть группа витаминов В ...В1 В2 В3 В5 В6 В7 В9 и .В12 Их вообще восемь!!!! а остальные больше десятка которые называют тоже витаминами В таковыми не являются. И самое интересное что все витамины группы В активно стимулируют иммунитет по разным сценариям ... один из которых усиление образования лейкоцитов и эритроцитов.... А об витамине Д "врач " забыла))))) И открою секрет этому "врачу" что вылечить даже за день ОРВИ легко и просто .... просто надо начать лечение противовирусными препаратами в первый день появления симптомов ...Видимо она не знает о существовании таких препаратов . НАТАША!!!! На дворе 21 век а не 19 )))))) А смотришь на вас и видишь мракобесие


Новини