Головна Новини Здоров'я наше тіло Баня при похміллі може привести до смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Баня при похміллі може привести до смерті

Серцево-судинна система відчуває колосальне навантаження, тому людина скаржиться на прискорене серцебиття

1 січня 2021, 00:25
Поділіться публікацією:

Бажання попаритися в новорічні свята може закінчиться трагічно — попереджають медики Часто сауну або лазню використовують для очищення організму від алкоголю. Медики попереджають — це смертельно небезпечно. Річ у тому, що похмілля в першу чергу небезпечно зневодненням. Алкоголь виганяє всю рідину з організму, потім через інтоксикацію починається блювота. Серцево-судинна система відчуває колосальне навантаження, тому людина скаржиться на прискорене серцебиття.

Баня при похміллі може привести до смерті

Фото: dila.ua

Після застілля зі спиртним чоловік, який вирішив попіаритись, може втратити свідомість і навіть померти. Медики нагадують, що смертельна доза етанолу — 200 міліграм. Половина цієї кількості, особливо змішування алкогольних напоїв, може викликати важку алкогольну інтоксикацію.

Нагадаємо, іммунолог і алерголог Тетяна Бондаренко в своєму інтерв'ю для видання "Факти" розповіла, чому так важливо приймати ці вітаміни під час лікування вірусних хвороб. Перше, що потрібно зробити — визначити правильну їх дозування. Це повинен зробити лікар, після того, як пацієнт здасть необхідні аналізи. Спеціаліст пояснила, що на даний момент у багатьох людей дефіцит вітаміну D. Він потрібен нашому організму для здорового імунітету, утворення кісткової тканини. І якщо його не вистачає, то спочатку потрібно приймати велику дозу — 4000-5000 одиниць в день. А через деякий час зменшити до 2000. Що стосується вітаміну С, то це сильний антиоксидант, який виводить токсини, розріджує кров, а також бере участь в імунологічних процесах. А при коронавірусах відбувається згущення крові, яке може привести до розвитку тромбозу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://neva.today/
comments

Обговорення


Новини