Головна Новини Здоров'я онкологія Якій категорії людей не страшний рак: думка онколога
commentss НОВИНИ Всі новини

Якій категорії людей не страшний рак: думка онколога

Хто ж в їх числі?

27 серпня 2020, 16:41 comments2003
Поділіться публікацією:

Оптимізм хороший не тільки в повсякденному житті, але також і в питаннях, що стосуються здоров'я. Яка категорія людей найменше піддається цій небезпечній хворобі, знає лікар-онколог Іван Карасьов. Про це передає видання newsyou .

Якій категорії людей не страшний рак: думка онколога

Якій категорії людей не страшний рак: думка онколога. Фото: unsplash.

Виявляється, настрій і те, як людина ставиться до свого життя, може вплинути на схильність до різних хвороб, і до раку в тому числі.

Експерт каже, що таку страшну хворобу найчастіше діагностують у тих, хто концентрує свою увагу на негативних речах. А все тому, пояснює він, що відкриті, позитивні люди значно рідше хворіють і піддаються вірусам. Ті, хто налаштований агресивно і незадоволений своїм життям, хворіють значно частіше. До таких висновків лікар прийшов після тривалого спостереження за пацієнтами.

Попри швидкий темп розвитку сучасної медицини, лікарям досі не вдалося встановити причину, по якій ракові клітини з'являються в організмі. Однак хронічний стрес, неправильне харчування, генетична схильність — все це можна назвати хорошим середовищем для розвитку хвороб.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, не можна сидіти на місці: чому це погано впливає на мозок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини