Головна Новини Здоров'я онкологія Від якої хвороби морква може вберегти жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Від якої хвороби морква може вберегти жінок

Вчені з'ясували, що жінкам необхідно додати у свій раціон моркву, оскільки вона здатна вберегти від раку грудей

6 травня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Американські дослідники радять жінкам додати у свій раціон моркву, оскільки цей продукт багатий на вітаміни і цінні речовини, які здатні вберегти організм від розвитку небезпечних захворювань, зокрема онкології.

Від якої хвороби морква може вберегти жінок

Морква / Фото: unsplash.com

Фахівці зазначають, що у складі моркви багато каротину, який при потраплянні в організм трансформується у вітамін А, а також калію, фосфору, заліза, цинку та інших цінних мікроелементів.

Цей помаранчевий овоч радять вживати всім, тому що він допомагає поліпшити роботу серцево-судинної системи, знижує тиск, очищує печінку, нирки, а також володіє антиоксидантними властивостями, захищаючи клітини організму від пошкоджень.

Американські вчені під час дослідження з'ясували, що морква здатна захистити від раку грудей. Вся справа в каротиноїдах — природних органічних пігментах. Експерти радять вживати цей овоч і його сік кожного дня з профілактичною метою. На думку фахівців, такі дії суттєво знизять ймовірність розвитку страшного захворювання.

Нагадаємо, що під час чергового дослідження вчені з упевненістю змогли назвати корисний продукт, який здатний уберегти від серйозних хвороб і онкології. Ним став звичайний сир.

Раніше лікар Тетяна Фіалкова розповіла про експеримент, який показав, що вживання овочів допомагає уникнути низки серйозних захворювань, в тому числі онкології. Було проведено дослідження з використанням 34 сортів овочів проти різних типів ракових клітин людини. Шість із них і один фрукт знизили поширення ракових клітин на 50%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини