Головна Новини Здоров'я онкологія Сир брі захищає від раку шкіри
commentss НОВИНИ Всі новини

Сир брі захищає від раку шкіри

Для виготовлення Брі використовується коров'яче молоко, сичужний фермент і цвіль

28 січня 2021, 02:55 comments1126
Поділіться публікацією:

До такого висновку прийшли вчені, які досліджували вплив продукту на організм людини.

Сир брі захищає від раку шкіри

Сир (фото з відкритих джерел)

Сир Брі, названий на честь однойменного французького міста, містить в своєму складі благородну цвіль, спори якої сприяють виробленню гормону меланіну в тілі людини, який, своєю чергою, служить для захисту шкіри від ультрафіолетового випромінювання і профілактики шкірних захворювань, в тому числі і злоякісних.

Крім цього, сир брі не містить лактози і показаний людям, які мають алергію на даний компонент молочних продуктів. Водночас брі багатий амінокислотами, корисними бактеріями і мінералами

Також в ході дослідження з'ясувалося, що сир брі багатий на кальцій і його регулярне вживання запобігає розвитку карієсу.

Однак медики попереджають, що перевищення добової норми сиру може викликати дисбактеріоз. Це погано може позначитися на  здоров'ї.  

Нагадаємо, взимку, найчастіше, людині не вистачає вітамінів. Недолік сонця, фруктів можна заповнити вживаючи в зимовий час брусницю. У зимовий період експерти рекомендують регулярно вживати брусницю. Ягода вважається однією з найбільш корисних. В її складі є, вітаміни групи A, В, С, РР, залізо, марганець, флавоноїди, дубильні сполуки. Всього 100г ягід покривають добову потребу людини у вітамінах та мікроелементах. Брусниця має імуностимулюючу та протизапальну дію.

Її регулярне вживання цілюще впливає на профілактику освіти склеротичних бляшок в судинах, впливає на збудників інфекційних захворювань, знижує ризик розвитку раку і зменшує показники артеріального тиску.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.alti.pro/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини