Головна Новини Здоров'я онкологія Названий напій, який здатний запобігти раку
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий напій, який здатний запобігти раку

Цей напій також допомагає зміцнити імунну систему і зняти запалення

7 січня 2021, 10:25 comments1089
Поділіться публікацією:

Американські вчені оприлюднили результати дослідження, в якому вони прийшли до висновку, що чай з імбиром здатний знизити ризик розвитку онкологічних захворювань. Про це пише Lenta.ru з посиланням на Національну медичну бібліотеку Сполучених Штатів Америки.

Названий напій, який здатний запобігти раку

Онкологічні захворювання - фото з відкритих джерел

В ході дослідження вченим вдалося визначити цілющі і протиракові властивості імбиру, які з'являються в продукті завдяки речовині гингерол, який міститься в корені рослини. Фахівці також з'ясували, що імбир має подвійно корисні властивості, якщо додавати його до зеленого чаю.

Експеримент американських учених показав, що у 30 осіб, які щодня вживали два грами екстракту імбиру, значно знизився ризик розвитку онкологічних захворювань, зокрема раку кишківника. Рослина також допомагає контролювати кров'яний тиск, а речовини, що містяться в ньому — розріджувати кров.

Імбир також визнаний одним з кращих засобів, які можуть зміцнити імунітет і зняти запалення.

Нагадаємо, що дієтолог з Німеччини Яель Адлер розповіла , що навіть, на перший погляд, нешкідливі зміни на шкірі можуть свідчити про серйозні проблеми зі здоров'ям, зокрема про захворювання на рак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що онколог назвав косметологічні процедури, які можуть стати небезпечними для здоров'я і спровокувати онкологічні захворювання. А також. що американські вчені склали список небезпечних засобів, які можуть спровокувати ризик багатьох захворювань. Серед них ожиріння, діабет, а також онкологія. У цей список потрапили і деякі популярні засоби гігієни.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вальдемар

7 січня 2021, 16:18

Чай с синильной кислотой,не только избавит вас от рака,но и от всех хронических болезней/армянское радио/


Новини