Головна Новини Здоров'я народна медицина Яка процедура допоможе зупинити випадання волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка процедура допоможе зупинити випадання волосся

Сертифікований дерматолог Марина Турегано назвала простий засіб, який допоможе зупинити випадання волосся

4 листопада 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Багато дівчат скаржаться на проблему надмірного випадання волосся, і тут важливо не лише визначити причину, чому це відбувається, а й підібрати правильний метод лікування. Дерматолог Марина Турегано розповіла, за допомогою якої процедури можна зміцнити структуру волосся.

Яка процедура допоможе зупинити випадання волосся

Як зупинити випадання волосся (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначила, що зупинити випадання волосся можна, використовуючи розмарин – лікарську рослину, яка стимулює ріст волосся. Але використовувати траву для шкіри голови потрібно систематично, якщо хочете отримати бажаний ефект.

Дослідження, проведене у 2015 році, показало, що ефірна олія на основі розмарину допомагає зміцнити волосся і зупинити його випадання. І при цьому рослина не провокує шкірний зуб та інші побічні дії.

Експерт рекомендується додати до шампуню кілька крапель олії розмарину, нанести його масажними рухами на шкіру голови й залишити приблизно на 3-5 хвилин. Після цього волосся потрібно ретельно помити та нанести звичайний кондиціонер.

Оскільки розмарин має протизапальні та протигрибкові властивості, ця процедура також мінімізує симптоми лупи. Для цього слід об'єднати кілька крапель олії з шампунем проти лупи.

Нагадаємо, що коронавірусне захворювання завдає великої шкоди організму людини, також від цього страждає волосся. Вони втрачають блиск, свій гарний колір та пружність і починають випадати. Чому так відбувається?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в сучасному світі досить легко знайти засіб від облисіння, проте не всі вони можуть виявитися реальними. Тому вчені знайшли природний засіб: олія шипшини виявилася безпечною, доступною та ефективною зброєю проти випадіння волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини