Головна Новини Здоров'я наше тіло Лікар розповіла, чому випадає волосся після COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар розповіла, чому випадає волосся після COVID-19

Волосся ослаблюється після того, як організм потерпає від важкої інтоксикації

3 листопада 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

Коронавірусне захворювання  завдає великої шкоди організму людини, також від цього потерпає волосся. Воно втрачає блиск, свій гарний колір і пружність та починає випадати. Про це розповіла лікарка-дерматолог Наталія Шаманська, коментуючи цю ситуацію "Известиям".

Лікар розповіла, чому випадає волосся після COVID-19

Лікар розповіла, чому випадає волосся (фото з відкритих джерел)

Волосся ослаблюється після того, як організм потерпає від важкої інтоксикації під час застосування терапії від коронавірусу. Великі дози антивірусних, антибактеріальних та інших необхідних препаратів  ослаблюють його. Так само потерпає від медикаментів і наше  волосся. Також  негативний токсичний вплив вірус має на кровоносні судини, які розміщені близько біля  волосяного фолікула. Порушення  через його випадання зазнає імунна система.

Медик також зазначила, що пацієнти, які були підключені до апарату ШВЛ, мають ішемічне випадання, тому що відбулись порушення кровообігу в зоні, де воно росте. Це може призвести до рубцювання або некрозу шкіри.

Ще після важкої коронавірусної хвороби  в людей починає раптово сивіти їх волосся. Так реагує ваш організм на дефіцит харчування.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що лікар розповів, коли настане пік захворюваності на коронавірус. В Україні продовжує стрімко збільшуватися кількість хворих на коронавірус і система охорони здоров'я працює на межі своїх можливостей. У стаціонарах закінчуються ліжкомісця, відведені для госпіталізації хворих на коронавірус. Тому медикам нічого іншого не залишається, окрім як оперативно розгортати мобільні шпиталі. Все дуже схоже на те, що невдовзі може настати колапс, і медики не зможуть справлятися з напливом хворих. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини