Головна Новини Здоров'я народна медицина Як вилікувати застуду на губах: список народних засобів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вилікувати застуду на губах: список народних засобів

Герпес на губі - проблема, знайома кожному

30 березня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Застуда на губах може виникнути раптово і з різних причин. В аптеках можна знайти багато противірусних препаратів, які допоможуть позбутися від проблеми. Однак не менш ефективними в боротьбі з герпесом є і народні засоби. Які саме?

Як вилікувати застуду на губах: список народних засобів

Герпес на губах (фото з відкритих джерел)

Фахівці зазначають, що для лікування герпесу найголовніше — завдати руйнівного впливу на вірус. З цією метою в домашніх умовах можна використовувати такі продукти:

Часник

Всім відомо, що часник має протизапальні властивості, тому не дивно, що його часто використовують у народній медицині. Для того, щоб позбутися від застуди на губах, потрібно взяти одну часточку часнику, подрібнити його, загорнути в марлю і прикласти до проблемного місця. Проводити процедуру необхідно 1 раз на день.

Алое

Швидке лікування герпесу народними засобами можна реалізувати із застосуванням листя алое, а також меду. Потрібно взяти 1 ст. л. рослини та змішати її з такою ж кількістю меду. Склад нанести на проблемну ділянку шкіри. Алое дозволить не лише впоратися з неприємними симптомами, але й уповільнити процес запалення.

Календула

Для позбавлення від герпесу можна використовувати й настоянку календули. Слід змішати 2 ст. л. подрібнених коренів і квіток, залити їх 100 мл горілки або спирту. Настоювати отриману суміш варто протягом 14 діб. Після цього розчин слід процідити й нанести за допомогою ватного тампона на уражене місце.

Курячі яйця

У їхньому складі міститься значна кількість мінералів і вітамінів, які незамінні для людського організму. Можна використовувати як свіжі курячі яйця, так і зварені. Якщо з'являються висипання, пов'язані з герпесом, потрібно прикласти до проблемної області плівку від шкаралупи. У такому стані її слід утримувати протягом двох-трьох хвилин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які народні засоби ефективні від кашлю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

31 березня 2021, 11:28

Это герпес. Очень быстро убирает Экстракт листьев Оливы. СМ здесь https://dnsp.com.ua/p563554040-ekstrakt-listev-olivy.html

Юрий

30 березня 2021, 16:04

Валавир, в первые сутки принять минимум 6 таблеток (2шт х 3 раза). А все эти варианты с чесноком, алоэ и прочими народными средствами давно уже не работают в большинстве случаев. Вирус герпеса к ним адаптировался десятки лет назад.


Новини