Головна Новини Здоров'я народна медицина П'ять випадків, коли мед працює як "еліксир молодості"
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять випадків, коли мед працює як "еліксир молодості"

Мед можна використовувати не тільки в кулінарії: 5 нестандартних способів використання продукту

12 листопада 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

Мед здавна використовують у народній медицині, тому що продукт має цілу низку корисних властивостей і є природним антибіотиком. Де та як його можна застосовувати?

П'ять випадків, коли мед працює як "еліксир молодості"

Як застосовувати мед (фото з відкритих джерел)

Допомагає шкірі

За допомогою меду можна покращити стан шкіри, зняти запалення та знезаразити відкриті ділянки. Дослідники кажуть, що продукт вміє регулювати рН шкіри та запобігає шкірним інфекціям. А суміш із меду, бджолиного воску та оливкової олії діє як засіб від дерматиту.

Зцілює садна

Мед має антибактеріальний ефект, тому допомагає зцілювати садна, підсушуючи ранки й знижуючи ризик розмноження бактерій усередині тіла. Дрібні порізи гояться значно швидше, якщо застосувати мед.

Засіб проти акне

Це захворювання, пов'язане з підвищенням виділення шкірного сала, збільшенням та закупоркою сальних залоз. Якщо ви зіткнулися з акне, тоді спробуйте також використовувати мед, згадавши про його антибактеріальну дію. Регулярне застосування продукту допоможе знизити рівень ураження шкіри.

Уповільнення старіння

У складі меду є багато антиоксидантних речовин, які захищають шкіру від вікових змін. Вони можуть виникнути через вплив вільних радикалів і є джерелом зморшок та втрати пружності. Чудодійний продукт здатний протистояти цьому ефекту. Він сприяє зволоженню сухої шкіри та значно покращує колір обличчя.

Зупиняє втрату волосся

Якщо ви стурбовані випаданням волосся, тоді знову можете звернутися за допомогою до меду. Цей продукт може стати головним компонентом масок для волосся, адже його бактерицидні та фунгіцидні властивості зменшують їх випадання та сприяють зростанню.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому вранці треба пити воду з медом та лимоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

дебил в вышиванке

12 листопада 2021, 14:45

А как применять? Смотреть на него? Втирать? Три раза по 0.5 в сутки? Статья недоучившегося школьника...


Новини