Головна Новини Здоров'я народна медицина Нефрит допомагає позбутися від каменів у нирках
commentss НОВИНИ Всі новини

Нефрит допомагає позбутися від каменів у нирках

На Сході нефрит недарма називають "нирковий камінь"

30 січня 2021, 02:55
Поділіться публікацією:

Медики застосовують мінерал як допоміжний засіб при лікуванні хвороб нирок Висока теплопровідність нефриту відома з давніх часів. Якщо прикладати мінерал в область уражених органів він буде діяти подібно грілці

Нефрит допомагає позбутися від каменів у нирках

Нефрит (фото з відкритих джерел)

На Сході нефрит недарма називають "нирковий камінь" — його здавна успішно застосовують для лікування урологічних захворювань. Крім цього, відмічено, що камінь нормалізує артеріальний тиск, позитивно впливає на роботу легенів і серця, нефритовий гребінь помітно покращує стан волосся.

Також нефрит застосовується як засіб від мігрені, зміцнює печінку, шлунок, серце, кістки, кровоносну систему, зір, слух, допомагає позбутися від запаморочення, атеросклерозу, служить запобіганню інсультів.

Нагадаємо, експерти по правильному харчуванню рекомендують включати в свій раціон киноа — псевдозернову культуру, яка стає все більш популярною через відсутність в своєму складі глютену. Вона володіє масою корисних властивостей, але водночас має ряд серйозних протипоказань. Дієтологи називають цю крупу "золотий", тому що вона містить багато вітамінів і цінних мікроелементів, зокрема білок, клітковину, фолієву кислоту, амінокислоти та інші корисні речовини. Вона некалорійна, тому її часто рекомендують вживати людям, які борються із зайвими кілограмами. І водночас, киноа може нашкодити здоров'ю, особливо, якщо її неправильно приготувати і переборщити з нормою.

Річ у тому, що часте вживання крупи може уповільнити засвоєння організмом деяких цінних мінералів. Таку кашу можна їсти людям, у яких проблеми з нирками, тому що вона може спровокувати утворення каменів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mic.dp.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини