Головна Новини Здоров'я народна медицина Названо найкращий фрукт для профілактики раку
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкращий фрукт для профілактики раку

Його ще називають «золотим апельсином» або «декоративним мандарином»

18 грудня 2020, 22:15
Поділіться публікацією:

Фахівці з'ясували, який фрукт є найефективнішим для профілактики онкологічних захворювань. Кумкват — фрукт, в складі якого є вітаміни, мінерали та флавоноїди, які підвищують стійкість організму до канцерогенів. Про висновки свого дослідження вони розповіли журналу Sabah.

Названо найкращий фрукт для профілактики раку

Найкращий фрукт для профілактики раку. Фото: volshebnaya-eda.ru

Кумкват ще називають "золотим апельсином" або "декоративним мандарином". Повідомляється, що варення і цукати з кумквата теж мають величезну ефективність і підходять для профілактики раку.

Згідно з науковими даними, вітамін С є потужним антиоксидантом, який не тільки зможе допомогти запобігти страшній хворобі, але також і уповільнити її розвиток.

У цьому маленькому фрукті також міститься багато кальцію, який зміцнює кістки, а ще допомагає позбутися від пігментних плям. Але це ще не всі корисні властивості кумквата: він також позитивно впливає на травну систему. У його шкірці є багато ефірних масел, які допомагають зміцнити імунітет.

Експерти радять їсти цей фрукт разом з шкіркою. Вони додають, що при термічній обробці половина поживних властивостей зникає, але він все одно залишається корисним.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як налаштувати імунну систему проти раку. Вчені заявили про те, що Т-клітинна терапія химерним антигенним рецептором (CAR) — це найефективніша форма імунотерапії. Це процедура видалення імунних клітин у людини, щоб таким чином "натренувати" їх для атаки на певний тип ракових клітин. А через деякий час клітини знову повертають в організм, щоб продовжити лікування.

Фахівці розповідають, що новий метод є ефективним у разі раку крові, але менш ефективним при серйозних пухлинах. Так відбувається тому, що "солідні" пухлини мають занадто широкий діапазон типів білків і клітин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини