Головна Новини Здоров'я народна медицина Названий спосіб ідеального варіння курячих яєць
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий спосіб ідеального варіння курячих яєць

Сирі яйця найкраще варити не вже в киплячій, а ще в холодній воді. А відразу після варіння на десять хвилин опустити їх в холодну воду

19 грудня 2020, 02:50
Поділіться публікацією:

Секрет ідеального варіння розкрили китайські кулінари: виявляється, щоб зварити ідеальні яйця, необхідно перед приготуванням потримати їх у воді. Яйця трохи змінюють структуру і молекулярні зв'язки зберігаються.

Названий спосіб ідеального варіння курячих яєць

ФОТО: З відкритих джерел

В більшості людей кладуть яйця в киплячу воду відразу, проте в результаті їх смак псується, а шкаралупа важко чиститься. Щоб цього уникнути, необхідно занурити їх в посуд з холодною водою і залишити на 10 хвилин.

Таким чином зберігається максимум поживних речовин. Після варіння слід знову занурити яйця в холодну воду і дати їм охолонути, щоб згодом було легко зняти з них шкаралупу. Якщо варити яйця за допомогою такої технології, вони будуть ніжними і смачними, їх можна буде з легкістю очистити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, простір в холодильнику має бути правильно організовано, тоді продукти залишатимуться свіжими довгий час. На верхній полиці холодильника повинні бути продукти, готові до вживання, і залишки різних страв. А ось на середній — яйця, бажано в картонній коробці. Це місце буде для них більш прохолодне, а значить вони на довше збережуть свою свіжість. Багато людей дістають яйця з коробки і переставляють в бічні ячейки холодильника, але дверцята — найтепліша частина побутового пристрою. Там продукт знаходиться в умовах постійно мінливої температури, тому швидко може зіпсуватися. Нижня полиця холодильника призначена для сирого м'яса і риби, але краще їх зберігати в закритих контейнерах. А у дверцятах можна залишати різні йогурти, сири, внизу — молоко та інші напої. Для овочів і фруктів, як правило, є спеціальні відсіки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.msn.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини