Головна Новини Здоров'я народна медицина Названі найкращі домашні засоби від застуди
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найкращі домашні засоби від застуди

Лікування ГРВІ та застуди вчені рекомендують доповнювати народними засобами

7 грудня 2020, 02:30
Поділіться публікацією:

Фармакологи зі Сполучених Штатів Америки, що входять до складу комісії коледжу лікарів США, провели дослідження, в ході якого з'ясували, які домашні засоби найкраще допоможуть в лікуванні вірусних і застудних захворювань.

Названі найкращі домашні засоби від застуди

ФОТО: З відкритих джерел

Американські вчені також визначили, що лікування застудних захворювань за допомогою лікарських препаратів може бути надмірним, а організм людини здатний впоратися зі стандартним захворюванням самостійно. Фахівці виділили кілька народних засобів, які, на їхню думку, допомагають імунітету впоратися із застудою.

Медик Марк А. Малескер рекомендує випивати чашку трав'яного чаю, а також вживати теплий курячий бульйон. Після їх вживання відзначається поліпшення загального самопочуття людини. Фахівець також зазначив, що точних доказів терапевтичної дії цих засобів в медицині на даний момент немає.

Під час застудних захворювань експерти також радять зволожувати слизову оболонку горла за допомогою чаю або льодяників, що містять цинк. До чаю можна додавати мед, адже в ньому містяться фітохімічні речовини, що володіють протизапальним ефектом.

Якщо у людини відзначається слизовий кашель, не варто забувати про вживання великої кількості рідини. Медики рекомендують вживати настої з шавлії, адже ефірні масла, які входять до її складу, заспокоюють запалені слизові і загоюють їх.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чому взимку хворіти коронавірусом особливо небезпечно. На думку провідного інфекціоніста Ольги Голубовської, саме в осінньо-зимовий період людина може отримати найбільші дози збудника.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини