Головна Новини Здоров'я народна медицина Медики розповіли про лікувальний ефект харчової соди
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики розповіли про лікувальний ефект харчової соди

Експерти з Великобританії заявили, що харчову соду можна використовувати як «ліки», тому що вона має терапевтичний ефект

31 травня 2021, 20:55
Поділіться публікацією:

Мабуть, в кожному будинку знайдеться харчова сода. Цей продукт може стати в нагоді й в кулінарії, і в домашній косметології, і навіть в народній медицині. Медики з Великобританії відзначили, в яких випадках харчову соду можна використовувати в якості "ліків".

Медики розповіли про лікувальний ефект харчової соди

Харчова сода (фото з відкритих джерел)

Харчова сода, яка часто припадає пилом в затишних куточках кухні, насправді має ряд корисних властивостей. Британські фахівці відзначили, що вона має терапевтичний ефект, зокрема допомагає при галітозі — хронічному стані, при якому у людини з рота виділяється неприємний запах. Якщо у вас виникла така проблема, тоді можна звернутися за допомогою до харчової соди.

Медики кажуть, що з цього продукту виходить хороший ополіскувач, який знижує активність бактерій, які скупчилися в ротовій порожнині. Для його приготування знадобиться 2-3 чайні ложки соди й чашка з теплою водою. Змішайте інгредієнти, і обполіскуйте рот розчином не менше 30 секунд.

Якщо неприємний запах з рота не проходить, тоді варто звернутися за допомогою до фахівця, щоб з'ясувати причину та усунути її.

Крім того, за словами медиків, сода має лікувальний ефект, якщо необхідно позбутися від виразок у роті, а також свербіння.

Нагадаємо, що сода має широкий спектр властивостей, тому її використовують в харчовій і текстильній промисловості, а також в медицині. Експерти кажуть, що розчин харчової соди допомагає налагодити роботу багатьох систем організму. Як же його правильно вживати?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що господарське мило має лікувальні властивості, тому його можна використовувати як лікарський засіб. Від чого ж воно допомагає?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тато

31 травня 2021, 21:17

Старая песня: сода все лечит! Щас начнут закупать мешками.... Какие же журнолисты сволочи!!!


Новини