Головна Новини Здоров'я народна медицина Хвороби, які найчастіше вражають чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Хвороби, які найчастіше вражають чоловіків

Медики відзначають, що стадії захворювань на етапі звернення у чоловіків більш запущені через ігнорування необхідності проходити регулярний медогляд

12 січня 2021, 03:55 comments1365
Поділіться публікацією:

Медики назвали захворювання, які найчастіше вражають представників сильної статі

Хвороби, які найчастіше вражають чоловіків

Фото: foodandmood.com.ua

1. Пахова грижа. У чоловіків вона зустрічається в 9 разів частіше, ніж у жінок. Нею страждають 27% населення планети.

2. На другому місці за поширеністю серед чоловіків — камені в нирках і подагра. В цілому чоловіків частіше вражають захворювання сечостатевої системи.

3. кардіопатологій і Інфаркт міокарда. Вся справа в тому, що в тілі чоловіків набагато активніше, ніж у жінок утворюється вісцеральний жир. При його надмірному накопиченні він не тільки деформує фігуру, а й стає чинником, який підвищує ризик хвороб серця. Медики відзначають, що стадії захворювань на етапі звернення у чоловіків більш запущені через ігнорування необхідності проходити регулярний медогляд.

Нагадаємо, за терморегуляцію відповідають гормони. У разі, якщо їх рівень не в нормі, а знижений, тоді людині стає завжди холодно. Крім того, на постійне відчуття холоду може впливати і знижений тиск (гіпертонія). Це пов'язано з більш повільною циркуляцією крові. Також, люди які страждають на хворобу Рейно, можуть часто відчувати почуття холоду. Постійне замерзання може викликати анемія, яка з'являється при низькому гемоглобіні. Основною причиною зниження рівня гемоглобіну є погане і незбалансоване харчування. Судинні порушення теж можуть привести до постійного відчуття холоду в кінцівках. Подібні порушення в основному викликані атеросклерозом, а також курінням. Крім того Оксана Морозова пояснила, що стан зябкости може свідчити про інфекційне захворювання. Однак деякі з них можуть протікати в практично непомітною формі. Один лише ознака може її видати — це постійний озноб.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини