Головна Новини Здоров'я народна медицина Холодні ноги - ознака підвищеного холестерину
commentss НОВИНИ Всі новини

Холодні ноги - ознака підвищеного холестерину

Зима поступово вступає в свої права і на вулиці вже помітно похолодало. Багато людей часто відчувають дискомфорт через постійне замерзання ніг. Однак лікарі стверджують, що причина може бути не тільки в холодних батареях або занадто тонких носках. Це може свідчити про проблеми з судинами.

14 грудня 2020, 02:15 comments1130
Поділіться публікацією:

Таке відкриття зробив Дієтолог Хелен Бонд. Під час карантину частота скарг на холодні ноги підвищилася. За словами медика, це пов'язано зі зміною звичного рівня життя і зниженням рівня рухливості. До цього додаються більш часті перекуси, як наслідок — підвищення рівня холестерину.

Холодні ноги - ознака підвищеного холестерину

Симптом холодних ніг — досить небезпечний стан — в кінцівці може надходити менше крові, що призводить до захворювання периферичних артерій — в такому випадку сповільнюється або зовсім блокується їх приплив, що може призводити до розвитку захворювань серця і навіть інсульту. Бонд настійно рекомендує пацієнтам, які часто помічають у себе холодні кінцівки. Пройти медичне обстеження, щоб виключити проблеми в серцево-судинній системі.

Різко нетерпляче рвати з місця або дбайливо, плавно вводити в роботу своє тіло

Крім того, ранкова зарядка — кращий спосіб перейти зі стану спокою в активний режим. Крізь лінь і жалість до себе, коли зайва хвилинка в ліжку здається ласим шматочком і навіть солодким подарунком.

Звикнути поважати тіло, плавно розганяючи кров по м'язах, даючи ними ранкову порцію кисню і напруги. Ранкова зарядка.

Що в замін?

- Поліпшення роботи систем тіла

- поступове збільшення витривалості тіла

- прекрасний тонус

- той самий горезвісний заряд бадьорості, який днів за 30 стане найкращим наркотиком, легальним і бадьорить в рази ефективніше кофеїну

- прекрасна фізична форма.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що акцентувати увагу на холодні ноги потрібно, якщо вони у вас холодні постійно, а не тільки коли ви перемерзли або купалися в холодній воді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://live24.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини