Головна Новини Здоров'я народна медицина Харчове отруєння: Комаровський розповів, що може допомогти (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Харчове отруєння: Комаровський розповів, що може допомогти (ВІДЕО)

За словами Комаровського, перші симптоми харчового отруєння - як правило ознаки ураження шлунково-кишкового тракту

26 січня 2022, 22:55
Поділіться публікацією:

Популярний в нашій країні лікар Євген Комаровський розповів українцям, що таке харчове отруєння і як зарадити  собі чи рідним,що, можливо, могли отруїтись непридатними продуктами. Відеоролик з дієвими  порадами викладений на сторінці доктора в соціальних мережах.

Харчове отруєння: Комаровський розповів, що може допомогти (ВІДЕО)

Комаровський назвав засіб, який може допомогти (фото з відкритих джерел)

 Як зазначив лікар, при перших симптомах харчових отруєнь є наявними ознаки ураженого шлунково-кишкового тракту. Це ознаки нудоти, блювоти, проносу, болів в ділянці живота. Він  попередив при яких симптомах  потерпілим слід  негайно звертатись за медичною допомогою.

 

Спішити до лікаря слід тоді, коли ознаки харчового отруєння є в малюка, якому менше, як три роки. Коли при всіх згадуваних ознаках  поєднується підвищена температура тіла, ці симптоми не проходять більше, як дві доби. І, спостерігаються, в кількох членів родини.

Медик наголосив, що при ураженні харчовими продуктами в напої зовсім не потрібно класти цукор.

 Як зазначив медик, цей продукт тільки посилить ознаки нудоти та блювоти. Але, при тому, якщо малюк не може нічого пити, крім підсолодженого, дайте йому підсолоджене. Зокрема, можна випити і кока-колу, нічого гіршого не виникне.

 Євген Комаровський дав ствердну відповідь на питання чи можна зробити заміну препарату активованого вугілля на інший сорбент. Він сказав, що можна це робити, але в тому випадку, коли ви маєте впевненість в якості таких ліків.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Комаровський розкритикував популярний народний засіб від кашлю. Медик  піддав нещадній критиці народні ліки, за допомогою яких зараз лікують кашель багато людей, які вірять, що це спрацьовує. Це – редька з медом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини