Головна Новини Здоров'я народна медицина Чому свій ранок корисно починати з імбиру
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому свій ранок корисно починати з імбиру

Дієтолог Рухута Дивекар розповіла про корисні властивості імбиру та порекомендувала саме з нього починати свій ранок

18 листопада 2021, 09:15
Поділіться публікацією:

Імбир признаний справжнім лікарським засобом і вживати його можна в будь-якому вигляді. Дієтолог Рухута Дівекар рекомендує починати свій ранок саме з цього продукту. Що ж у ньому особливого?

Чому свій ранок корисно починати з імбиру

Чому свій ранок корисно починати з імбиру (фото з відкритих джерел)

Насамперед імбир відомий своєю користю для травлення. Якщо ви страждаєте на хронічне нетравлення шлунка, він може стати вашою "паличкою-виручалочкою". Продукт позбавляє від болю, знімає "тяжкість" і дискомфорт, особливо, коли ваша вечеря складалася з жирної їжі.

Крім того, імбир – це популярний засіб від застуди та кашлю. Все завдяки з'єднанню під назвою гінгерол, яке має протизапальні та антиоксидантні властивості. Якщо ви хочете позбавитися кашлю, застуди або болю в горлі, тоді чай з імбиру вранці буде вам дуже корисний.

Дієтолог також говорить, що імбир потрібно вживати людям, які страждають на остеоартрит — стан, який характеризується болем і скутістю в суглобах. Продукт допомагає полегшити симптоми завдяки своїм протизапальним властивостям.

Крім того, чай з імбиру допомагає зняти менструальний біль. При сильному дискомфорту можна випити кілька чашок імбирного напою.

До речі, імбир багатий на вітаміни С, В1, В2, а також кальцій, калій, марганець, фосфор та інші мікроелементи, які позитивно діють на організм і захищають нашу імунну систему.

Нагадаємо, експерти розповіли про користь імбиру та назвали причини, з яких його рекомендується їсти щодня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що для зміцнення імунітету під час холодів варто звернути увагу на такий корисний продукт, як імбир. Його корінь часто використовують у медицині при лікуванні різних захворювань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вітьок

18 листопада 2021, 09:25

Свєтік, передавай моє вітання дієтологу Рухута Дивекар. А також передай, що ранок краще починати з рюмочки коньяка та бутерброда з чорною ікрою. А імбирь хай він сам жує.


Новини