Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що буде з організмом, якщо їсти імбир кожен день
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з організмом, якщо їсти імбир кожен день

Експерти розповіли про користь імбиру і назвали причини, за якими його рекомендується їсти щодня

17 жовтня 2021, 21:20 comments4107
Поділіться публікацією:

Імбир — дивовижний продукт, який має ряд корисних властивостей, тому експерти рекомендують вживати його щодня. Імбир можна додавати в чай або звичайну воду, а також випічку. Що ж в ньому особливого?

Що буде з організмом, якщо їсти імбир кожен день

Чому варто кожен день їсти імбир (фото з відкритих джерел)

Очищення крові

У складі імбиру є інгерол — рослинна речовина, яка відповідає за більшу частину лікувальних властивостей продукту. Вона покращує кровообіг, допомагає нормалізувати тиск і рівень цукру. Тому, щоденне вживання імбиру знижує кількість "поганого" холестерину, запобігаючи проблемам з серцево-судинною системою.

Підвищення розумової активності

За допомогою імбиру також можна поліпшити свою когнітивні функції, зокрема пам'ять і увагу. Цей продукт допомагає подолати стресові ситуації, відновити сили й підвищити загальний тонус організму.

Сильна антибактеріальна дію

Імбир є природним антибіотиком, тому що має сильну антисептичну та протизапальну дію. Продукт допомагає зміцнити імунну систему, зупиняючи розвиток шкідливих мікроорганізмів.

Борець з застудою

Імбир багатий на вітамін С, який необхідний організму для зміцнення захисних функцій. Він допомагає боротися з простудними захворюваннями, полегшуючи симптоми. Додавши продукт у свій раціон, ви зможете запобігти недузі.

Природне схуднення

За допомогою імбиру можна позбутися зайвих кілограмів. Продукт регулює роботу шлунково-кишкового тракту, покращує обмін речовин, сприяючи швидкому розщепленню жирових відкладень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати овочевий суп з імбиром, який відмінно підвищує апетит і сприяє гарному травленню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини